CELE:
Uczestnicy nabędą umiejętności przyrządzania dań Finger Food wytrawnych według nowoczesnych przepisów, stosowania nowoczesnych trendów w procesie przygotowania oraz poznają nowe możliwości w przygotowaniu dań jednogarnkowych.
Dodatkowo uczestnicy rozwiną kompetencje społeczne- umiejętność motywacji. Usługa kończy się sprawdzeniem nabytych umiejętności w praktyce, poprzez wspólne gotowanie i degustację.
ADRESACI:
Szkolenie skierowane jest do pracowników strefy gastronomicznej, którzy chcą polepszyć swoje umiejętności kucharskie.
PROGRAM:
1.FINGER FOOD WYTRAWNE JAKO ZAKĄSKI
- Mięsny
- Rybny
- Wegetariański
2.DANIA JEDNOGARNKOWE
- Kasze
- Zapiekanki
- Zapiekanki mięsne
- Zapiekanki wegetariańskie
Ważne: zapewniamy dla każdego uczestnika produkty ( artykuły spożywcze oraz wyposażenie miejsca pracy w niezbędne narzędzia techniczne.
EFEKTY KSZTAŁCENIA
Uczestnik nabędzie wiedzę w zakresie:
– podstawowych informacji na temat wirusa SARS-CoV-2
– sposobów przenoszenia wirusa
Uczestnik nabędzie umiejętności w zakresie:
– dezynfekcji pomieszczeń
– dezynfekcji miejsc pracy
– odpowiedniej utylizacji odpadów
– skutecznej współpracy ze służbami sanitarnymi
Uczestnik nabędzie kompetencje w zakresie:
– przeciwdziałaniu rozprzestrzeniania wirusa SARS-CoV-2 w placówce
– zapewnieniu odpowiedniej higieny mieszkańcom i pracownikom placówki
CZAS TRWANIA: 22h
CENA: 3400zł
ZAPEWNIAMY:
– materiały szkoleniowe
– wyposażone sale
– kameralne grupy
PO KURSIE UCZESTNIK OTRZYMUJE:
zaświadczenie o ukończeniu kursu (MEN)
certyfikat w języku polskim dodatkowo 30 zł
certyfikat w języku angielskim dodatkowo 30 zł