Uncategorized

CELE:

Uczestnicy nabędą umiejętności przyrządzania dań Finger Food wytrawnych według nowoczesnych przepisów, stosowania nowoczesnych trendów w procesie przygotowania oraz poznają nowe możliwości w przygotowaniu dań jednogarnkowych.
Dodatkowo uczestnicy rozwiną kompetencje społeczne- umiejętność motywacji. Usługa kończy się sprawdzeniem nabytych umiejętności w praktyce, poprzez wspólne gotowanie i degustację.

ADRESACI: 

Szkolenie skierowane jest do pracowników strefy gastronomicznej, którzy chcą polepszyć swoje umiejętności kucharskie.

PROGRAM:

1.FINGER FOOD WYTRAWNE JAKO ZAKĄSKI

  • Mięsny
  • Rybny
  • Wegetariański

2.DANIA JEDNOGARNKOWE

  • Kasze
  • Zapiekanki
  • Zapiekanki mięsne
  • Zapiekanki wegetariańskie

Ważne: zapewniamy  dla każdego uczestnika produkty ( artykuły spożywcze oraz  wyposażenie miejsca pracy w niezbędne narzędzia techniczne.

EFEKTY KSZTAŁCENIA

Uczestnik nabędzie wiedzę w zakresie:
– podstawowych informacji na temat wirusa SARS-CoV-2
– sposobów przenoszenia wirusa

Uczestnik nabędzie umiejętności w zakresie:
– dezynfekcji pomieszczeń
– dezynfekcji miejsc pracy
– odpowiedniej utylizacji odpadów
– skutecznej współpracy ze służbami sanitarnymi

Uczestnik nabędzie kompetencje w zakresie:
– przeciwdziałaniu rozprzestrzeniania wirusa SARS-CoV-2 w placówce
– zapewnieniu odpowiedniej higieny mieszkańcom i pracownikom placówki

 

CZAS TRWANIA: 22h

CENA: 3400zł

 

ZAPEWNIAMY:

– materiały szkoleniowe

– wyposażone sale

– kameralne grupy

 

PO KURSIE UCZESTNIK OTRZYMUJE:

zaświadczenie o ukończeniu kursu (MEN)

certyfikat w języku polskim dodatkowo 30 zł

certyfikat w języku angielskim dodatkowo 30 zł