Uncategorized

CELE: 

Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do wykonywania zawodu kucharza małej gastronomii. 

 

EFEKTY KSZTAŁCENIA: 

Uczestnik na szkoleniu nabywa teoretyczne i praktyczne umiejętności niezbędne do wykonywania zawodu kucharza małej gastronomii. 

 

ADRESACI:

Kurs przeznaczony dla wszystkich osób, które chcą nabyć i udokumentować kwalifikacje niezbędne dla profesjonalnego wykonywania czynności prowadzenia małej gastronomii. Zdobyty certyfikat będzie cennym dodatkiem przy poszukiwaniu pracy w charakterze kucharza małej gastronomii. 

 

PROGRAM: 

  1. Zasady BHP Podstawy technologii gastronomicznej. 
  1. Minimum sanitarne i HACCP. 
  1. Obsługa konsumenta. 
  1. Catering i organizacja imprez okolicznościowych. 
  1. Planowanie i organizowanie produkcji gastronomicznej. 
  1. Zasady zakładania działalności gastronomicznej. 
  1. Obsługa kas fiskalnych i terminala płatniczego. 
  1. Dokumentacja. 
  1. Zajęcia praktyczne w placówce gastronomicznej. 

 

LICZBA GODZIN: 80h   

CENA: 1500zł 

 

ZAPEWNIAMY: 

  • Komplet materiałów dydaktycznych
  • Certyfikat ukończenia szkolenia

 

PO KURSIE UCZESTNIK OTRZYMUJE: 

  • zaświadczenie o ukończeniu kursu (MEN)
  • certyfikat w języku polskim dodatkowo 30 zł
  • certyfikat w języku angielskim dodatkowo 30 zł