Przewiń do zawartości
College Medyczny
kursy studia szkolenia warsztaty konferencje
Strona Główna
Aktualności
Wynajem sal dydaktycznych
O Nas
Podstawa prawna
Statut i Regulamin Placówki Kształcenia Ustawicznego College Medyczny
Procedura reklamacji
Referencje
Projekty
Zapytania ofertowe
Baza usług rozwojowych
Aktywna integracja
Aktywna integracja drogą do sukcesu zawodowego
Koniecznie aktywizuj się społecznie
Wsparcie pracowników firmy Luxiona Poland S.A. celem przeciwdziałania przedwczesnemu opuszczaniu rynku pracy
Voucher na usługę prawną
Program „EDUKACJA”
Dokumenty
Doradztwo
Polityka Jakości
Kadra dydaktyczna
Galerie
Do pobrania
Logo College Medyczny
Wzory zaświadczeń i certyfikatów
Kursy i Szkolenia
Centrum dofinansowań
Studia
Kontakt
Zapisz się na kurs
Współpracuj z nami
Strona Główna
Aktualności
Wynajem sal dydaktycznych
O Nas
Podstawa prawna
Statut i Regulamin Placówki Kształcenia Ustawicznego College Medyczny
Procedura reklamacji
Referencje
Projekty
Zapytania ofertowe
Baza usług rozwojowych
Aktywna integracja
Aktywna integracja drogą do sukcesu zawodowego
Koniecznie aktywizuj się społecznie
Wsparcie pracowników firmy Luxiona Poland S.A. celem przeciwdziałania przedwczesnemu opuszczaniu rynku pracy
Voucher na usługę prawną
Program „EDUKACJA”
Dokumenty
Doradztwo
Polityka Jakości
Kadra dydaktyczna
Galerie
Do pobrania
Logo College Medyczny
Wzory zaświadczeń i certyfikatów
Kursy i Szkolenia
Centrum dofinansowań
Studia
Kontakt
Zapisz się na kurs
Współpracuj z nami
Kurs gastronomiczny
Kurs haccp
Kurs kelnerski
Kurs manager restauracji
Kurs Savoir-Vivre
Kurs sommelierski
Szkolenia kulinarne
Szkolenia z degustacji win
Szkolenie baristyczne I stopnia
Szkolenie baristyczne II stopnia
Kurs barmański
Kurs Carvingu
Kucharz małej gastronomii
Kucharz z modułem zdobienia potraw
Finger food wytrawne jako zakąski; dania jednogarnkowe
Techniki obróbki cieplnej mięsa, dodatki do dań obiadowych
Kontrola sanepidu - krok po kroku (gastronomia)
Podstawy składania i dekoracji tortów ``naked``
Słodki stół - desery bankietowe
Kurs cukiernictwa- I i II stopnia
Zobacz także
Perfekcyjna obsługa klienta i skuteczna sprzedaż w sklepach branży mięsno – wędliniarskiej
Sprzedaż i merchandising w sklepach mięsnych
Do góry