CELE:
Zdobycie przez uczestników wiedzy i umiejętności z zakresu obsługi kelnerskiej, zasad pracy w restauracji.
ADRESACI:
Osoby zamierzające podjąć pracę w branży gastronomicznej, potrzebujące zdobyć lub poszerzyć kwalifikacje.
EFEKTY KSZTAŁCENIA:
Uczestnik na szkoleniu nabywa umiejętności z zakresu obsługi gości w restauracji.
PROGRAM:
- Zasady pracy w restauracji.
- Technika pracy w restauracji.
- Obsługa gościa w restauracji.
- Obsługa konsumenta.
- Znajomość oferty restauracji.
- Techniki sprzedażowe.
LICZBA GODZIN: 30h
CENA: 420zł
ZAPEWNIAMY:
- Komplet materiałów dydaktycznych
- Certyfikat ukończenia szkolenia
PO KURSIE UCZESTNIK OTRZYMUJUE:
- zaświadczenie o ukończeniu kursu (MEN)
- certyfikat w języku polskim dodatkowo 30 zł
- certyfikat w języku angielskim dodatkowo 30 zł