Cel kształcenia:

Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących rozwinąć swoje umiejętności poznając nowoczesne trendy w cukiernictwie.

 

Efekty kształcenia:

Po ukończeniu szkolenia uczestnik będzie umiał stworzyć najpopularniejsze desery bankietowe.

 

Program szkolenia:

  • Pate choux/ karmel/ orzech
  • Dacquoise/ morela/ kardamon
  • Verrines: malina/ pistacja
  • Verinnes: mleczna czekolada/ kawa
  • Mono orzech/ jeżyna
  • Macarons: malina/ rozmaryn
  • Macarons: karmel/ mango
  • Tarta czekoladowa/ czerwone owoce/migdał
  • Tort biała czekolada/ truskawka

 

Czas trwania: 20h
Cena szkolenia: 1400 zł

 

Zapewniamy:

  • materiały szkoleniowe,
  • wyposażone sale,
  • kameralne grupy.

Po kursie uczestnik otrzymuje:

  • zaświadczenie o ukończeniu kursu
  • certyfikat w języku polskim dodatkowo 30 zł
  • certyfikat w języku angielskim dodatkowo 30 zł