Cel kształcenia:
Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących rozwinąć swoje umiejętności poznając nowoczesne trendy w cukiernictwie.
Efekty kształcenia:
Po ukończeniu szkolenia uczestnik będzie umiał stworzyć najpopularniejsze desery bankietowe.
Program szkolenia:
- Pate choux/ karmel/ orzech
- Dacquoise/ morela/ kardamon
- Verrines: malina/ pistacja
- Verinnes: mleczna czekolada/ kawa
- Mono orzech/ jeżyna
- Macarons: malina/ rozmaryn
- Macarons: karmel/ mango
- Tarta czekoladowa/ czerwone owoce/migdał
- Tort biała czekolada/ truskawka
Czas trwania: 20h
Cena szkolenia: 1400 zł
Zapewniamy:
- materiały szkoleniowe,
- wyposażone sale,
- kameralne grupy.
Po kursie uczestnik otrzymuje:
- zaświadczenie o ukończeniu kursu
- certyfikat w języku polskim dodatkowo 30 zł
- certyfikat w języku angielskim dodatkowo 30 zł