Uncategorized

Cel szkolenia:

Uczestnicy zostaną wzbogaceni o praktyczne techniki obsługi, sprzedaży, komunikacji, będą wspomagali procesy związane ze stanowiskiem zawodowym.

 

Dla kogo szkolenie: dla pracowników hoteli, gastronomii, kawiarni, rekreacji.

 

Program szkolenia:

  1. CRM – zarządzanie klientami.
  2. Rozmowa biznesowa z klientem – rozpoznawanie potrzeb.
  3. Typy klientów – zasada prowadzenia rozmów.
  4. Zamykanie sprzedaży.
  5. Rola komunikacji w procesie obsługi gości.
  6. Co to jest reklamacja?
  7. Sposoby rozwiązywania reklamacji.
  8. Analiza przypadku trudnych sytuacji.
  9. Sposoby skutecznej promocji obiektów branży HoReCa.

 

Czas trwania: 16 godz.

Cena szkolenia: 2500 zł

 

Zapewniamy:

  • materiały szkoleniowe,
  • wyposażone sale,
  • kameralne grupy.

 

Po kursie uczestnik otrzymuje:

  • zaświadczenie o ukończeniu kursu,
  • certyfikat w języku polskim dodatkowo 30 zł,
  • certyfikat w języku angielskim dodatkowo 30 zł.