Cel szkolenia:
Uczestnicy zostaną wzbogaceni o praktyczne techniki obsługi, sprzedaży, komunikacji, będą wspomagali procesy związane ze stanowiskiem zawodowym.
Dla kogo szkolenie: dla pracowników hoteli, gastronomii, kawiarni, rekreacji.
Program szkolenia:
- CRM – zarządzanie klientami.
- Rozmowa biznesowa z klientem – rozpoznawanie potrzeb.
- Typy klientów – zasada prowadzenia rozmów.
- Zamykanie sprzedaży.
- Rola komunikacji w procesie obsługi gości.
- Co to jest reklamacja?
- Sposoby rozwiązywania reklamacji.
- Analiza przypadku trudnych sytuacji.
- Sposoby skutecznej promocji obiektów branży HoReCa.
Czas trwania: 16 godz.
Cena szkolenia: 2500 zł
Zapewniamy:
- materiały szkoleniowe,
- wyposażone sale,
- kameralne grupy.
Po kursie uczestnik otrzymuje:
- zaświadczenie o ukończeniu kursu,
- certyfikat w języku polskim dodatkowo 30 zł,
- certyfikat w języku angielskim dodatkowo 30 zł.